Dealroom Matchmaking -alue

Me Yritys2017:ssa haluamme että sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn irti vierailustasi tapahtumaan. Tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden sopia etukäteen 1-on-1 tapaamisia muiden kävijöiden kanssa Deal Room matchmaking palvelun kautta.

Palveluun sisältyy myös fyysinen Deal Room tapaamisalue jossa meillä on numeroidut pöydät tapaamisiasi varten. Näytteilleasettajille tarjoamme tapaamiset suoraan ständeille.

Deal Room avautuu vikkoa ennen tapahtumaa, ja kaikki tapahtumaan ennakkorekisteröityneet tulevat saamaan kutsun palveluun sähköpostitse.

Yritys2017 tarjoaa sinulle Deal Room Matchmaking tapaamispalvelun yhteistyössä Kasvua kohtaamisista -hankkeen kanssa, jossa kumppaneina ovat Newco Helsinki, Slush ja ArcticStartup. Kasvua kohtaamisista -hanke mahdollistaa ja kiihdyttää suomalaisten yritysten voimakasta kasvua sekä kansainvälistymistä hakevien yritysten kontaktoitumista ja törmäyttämistä

 

Näin valmistaudut

Mikä erottaa hyvän tapahtumakävijän muista on valmistautuminen. Valitettavasti yleensä suurin osa kävijöistä ei valmistaudu huolella. Mutta sinä voit erottua joukosta. Tässä muutama vinkki valmistautumiseen.

ASETA SELKEÄT TAVOITTEET

Pelkkä “parin liidin löytäminen” ei riitä tavoitteeksi. Ajattele mieluummin näin:

  • Tapaa sinulle 25 relevanttia kontaktia
  • Jaa 100 käyntikorttia
  • Katso ainakin yksi keynote puhe
  • Opi kolme uutta asiaa jotka auttavat sinua työssäsi
  • Tarkasta Deal Roomin kautta ketkä ovat tulossa paikalle ja ovat sopivia kohteita tapaamisille

Kirjoita tavoitteet ylös. Pidä itsesi ja tiimisi vastuullisena siitä että saavutat tavoitteesi. Mittaa tehosi tapahtuman jälkeen.

SUUNNITTELE OMA OHJELMASI

Sen sijaan että vain merkitset Yritys2017 tapahtuman kalenteriisi, suunnittele tapahtuman ohjelma itsellesi tarkasti ennakkoon tunneittain. Valitse ohjelmasta kiinnostavimmat aiheet ja hyödynnä Deal Roomia tapaamisten sopimisessa.

SELVITÄ KENET HALUAT TAVATA

Paras keino saavuttaa tavoitteesi tapahtumassa on tietää, kenet haluat tavata. Siksi kannattaa varata aikaa ennen tapahtumaa, ja katsoa Deal Roomin kautta ketä on tulossa tapahtumaan. Selvitä myös, mistä he ovat kiinnostuneita, jotta teillä on yhteistä puhuttavaa. Ota yhteys henkilöihin helposti tapaamistyökalun kautta. Muista että aktiivisuus palkitaan!

Odotamme jo innolla että näemme sinut Yritys2017 tapahtumassa. Tulemme lähettämään sinulle viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostin, jossa on kutsu ja ohjeet matchmakingiin, ja silloin voit alkaa sopimaan tapaamisia.